Våra hundar

SE UCH Kirschcake Aus Dem Elbe-Urstromtal

Eldorado Aus Dem Elbe-Urstromtal x Flashlight Aus Dem Elbe-Urstromtal

Mizzy191214-01.jpg

"Mizzy", En busig men lite blyg tjej som gärna äter upp kattmaten och mattes bullar. Älskar att ta hand om sina valpar och vill gärna ta över kattungarna med, för hon är ju bäst på det här med bebisar!

Håller koll på att vi sköter oss,- men fy för hundutställning!

Mizzy kom till mig när hon var åtta månader och om hon själv skulle få bestämma så skulle hon bo i bakluckan på Skodan, för då skulle hon vara säker på att alltid få vara med.

Startskottet på aveln och mor till Kull 1 och Kull 2.

Mizzy_190525-01
1/2

SE UCH NO UCH The River Walléys Mizz Beurre Blanc

Notown's Beat The Meat x Kirschcake Aus Dem Elbe-Urstromtal

Gunhild_190525-13.jpg

Gunhild är full fart medvetslös. En fotbollsmålvakt med turbomotor som helst inte vill dela med sig av bollen. Gillar att springa i skog och mark men fy för kvistar och tallbarr. Älskar alla även om dom inte älskar henne, gillar att vara mitt i smeten.

 

Gunhild vill att alla ska se henne om du inte ser henne kommer hon snart och se till ATT du ser henne! En framåt tjej som gillar att stå i centrum, så till skillnad från mamma Mizzy så trivs Gunhild ypperligt i utställningsringen.

Jag undrar fortfarande efter 3 år om denna hund har varit olycklig en dag eller ens en timme.. - svaret blir nej jag tror inte det!

1/2

SE JV-18  SE V-18  NORD V-19  SE UCH

The River Walléys Leffe Baronial

Macoes Bacardi Snowboot Bear x Kirschcake Aus Dem Elbe-Urstromtal

Leffe_200620-01.jpg

Leffe är en cool kille i sina bästa år. 

 

Soffhäng är favoritsysslan, förutom bus såklart och då gärna med sin storasyster Gunhild. Livsglad men fumlig och ännu har inte alla hjärnceller kommit på plats. Han kom lite som skjuten ur en kanonkula när han föddes och om vi ska vara ärliga så har han inte helt kontroll över sig själv ännu. Kanske dumt att döpa djur efter öl, men kan det vara därför han är lite vimsig ;)

 

Eller så lever han bara efter mottot "jag är faktisk kille så jag förstår inte så mycket än!"

1/6

Reatas Yessy

Bagatelle Reata Snow Moon x Somebody to Love@Reata

Reata's Yessy

En tuff brud i lyxförpackning - Barbro.

Så mycket energi och glädje i en kropp. Hon älskar glitter och skor och att driva sina gammeltanter till bus och stoj!

Om nu Barbro kunde förstå att katterna inte är pipleksaker så skulle vårat liv bli aningens lättare..

1/4

Max
The River Walléys Leffe Baronial  x  Summerlove

Steinar_210718-01.jpg

Norrmannen 'Steinar' är nyast in i gänget och följer med den här familjen på ett bananskal via sin ägare Carina där han bor tillsammans med pappa Leffe.

Steinar är en riktig nallebjörn full av glädje, nyfikenhet och kli i tänderna, så man får passa tofflor, bilnycklar, möbler och fingrarna ;)

Pappa Leffe har redan fått ångra sina unga dagars synder nu när Steinar (eller är det rent av karma) flyttat in, nu är det slut på lugn och ro. Steinar säger - varför ligga och vila när man kan hitta på nått skoj?!

1/2